Veel gestelde vragen

Wat houdt de actie in?

Met de actie kun je bij aankoop van 3 deelnemende actieproducten een bol.com cadeaukaart t.w.v. €5 aanvragen. In de actievoorwaarden op deze website kun je precies zien welke actieproducten meedoen aan de actie.

Hoe werkt de actie?

Koop tussen 5 augustus 2019 00.00uur en 11 augustus 2019 23.59 uur 3 actieproducten bij Albert Heijn of via ah.nl. Upload op deze website je kassabon of factuur, vul je gegevens in en vraag je cadeaukaart aan.

Tot wanneer kan ik een bol.com cadeaukaart aanvragen?

Je kunt deze aanvragen t/m 1 september 2019 23.59uur. Je dient in het bezit te zijn van een kassabon met daarop de aankopen gedaan tussen 5 augustus 2019 00.00uur en 11 augustus 2019 23.59 uur

Hoeveel aanvragen kan ik doen?

Je kunt per unieke kassabon 1 aanvraag doen voor 1 cadeaukaart. Heb je meer dan 3 actieproducten gekocht? Zorg er dan voor dat deze op een nieuwe unieke kassabon staan. De kassabonnen worden automatisch gecontroleerd en dienen daarom per bon maximaal 3 actieproducten te bevatten.

Moet ik verzendkosten betalen?

Nee, er zijn geen verzendkosten, je ontvangt de cadeaukaart per email.

Ik heb een fout e-mailadres opgegeven. Wat nu?

Na bevestiging van de aanvraag kun je de gegevens niet meer wijzigen. Is er toch wat fout gegaan neem dan contact op via de contactpagina of bel naar 0900-3733367 (gebruikelijke gesprekskosten).

Bij welke producten krijg ik een activatiecode?

Alle producten van de merken Antikal, Ariel, Dreft, Gillette, Head&Shoulders, Lenor, Oral-B, Swiffer, Ambi Pur, Always Discreet en Pampers doen mee aan deze actie met uitzondering van Gillette navulmesjes, Oral-B elektrisch poetsen, Always maandverband en inlegkruisjes, Head&Shoulders 480-560ml, Dreft waspoeder en wasmiddel en voordeelverpakkingen. De deelnemende producten zijn in de Bonus: je schaft er 3 aan en krijgt er 1 gratis. Dit staat ook duidelijk vermeld op je kassabon.

Hoe kom ik aan een bol.com cadeaukaart? Hij zat niet bij mijn bestelling.

Dat klopt, je dient de cadeaukaart op deze website aan te vragen door het uploaden van je factuur en het invoeren van je gegevens.

Waar kan ik terecht met vragen en/of opmerkingen over de actie? Er is mij iets niet duidelijk.

Vragen over de actie kun je stellen via de contactpagina of per telefoon via 0900-3733367 (gebruikelijke gesprekskosten). Je krijgt altijd zo spoedig mogelijk een reactie.

Cookie toestemming